...

Individuelt forløb med Louise Vælds

Få sparring og coaching på din stresshåndtering og professionelle udvikling af en af Danmarks mest erfarne coaches.

Coachforløb med Louise Vælds

Et coachforløb hos Louise Vælds er en seriøs investering i din personlige og professionelle udvikling. Det er vejen; til øget selvforståelse, optimeret kommunikation, bedre håndtering af stress og udfordrende situationer, og en mere harmonisk balance mellem det professionelle og personlige liv. Forløbet hjælper med at styrke relationer, opnå dybere selvindsigt, reducere stress og realisere mål som leder og som menneske.

 

Din coach og sparringspartner

Med over 20 års erfaring i erhvervslivet og uddannelse hos verdens mest anerkendte eksperter, har Louise den ideelle kombination af viden og praksis til at hjælpe dig i din udvikling.

Louise har udført over 15.000 coachsessioner og arbejder løbende med nogle af Danmarks største organisationer og kommuner inden for coaching, anerkendelse, psykologi, kommunikation, stress og trivsel.

Louise har en baggrund i pædagogisk psykologi, international certificering som coach og er registreret psykoterapeut (MDNF).

Ofte stillede spørgsmål

Hvor foregår samtalerne?

Samtalerne kan foregå på telefon, virtuelt eller fysisk i Fredericia eller Nyborg.

Hvad koster et coachforløb?

Det koster 2.600 kr. pr. session med Louise Vælds. Ved længere coachforløb aftaler vi ramme og økonomi i fællesskab.

Hvem henvender coachforløbet sig til?

Forløbene henvender sig til ambitiøse individer, særligt til ledere og ledertalenter, der mangler sparring og coaching på deres ledelse, selvledelse og stresshåndtering fra en ekstern kilde. 

Det siger andre

"Min rejse med Louise Vælds begyndte i 2021, da jeg stod over for en udfordrende tid både personligt og professionelt. Jeg arbejdede som CFO i en større virksomhed, hvor både arbejds- og privatlivet pressede mig, hvilket førte til en sygemelding. Louise hjalp mig med at håndtere stressen på en konstruktiv måde. Resultaterne har været markante; Jeg har nu en bedre balance mellem arbejds- og privatliv, er blevet bedre til at prioritere, uddelegere og sige nej til uvæsentlige ting. Jeg har ændret min arbejdsmetode ved at tage flere pauser og være ambitiøs på en sundere måde på egne og andres vegne. Samtidig har jeg fået en dybere forståelse for, hvordan jeg kan håndtere udfordrende situationer og relationer både på arbejdet og privat. Louise var ufattelig god til at møde mig, der hvor jeg var, og dosere lige præcis den viden og de redskaber jeg havde brug for på det givne tidspunkt. Hun har fungeret som sparringspartner og følgesvend og har været en afgørende del af, at jeg i dag befinder mig i min ønskesituation.”

”Louise er en autentisk og nærværende coach. Jeg har fået rigtig meget brugbart med mig, hver gang jeg har været til en samtale, og jeg vil til enhver tid anbefale Louise til alle, der har brug for at få taget hånd om nogle udfordringer - uanset hvad de handler om. Louise er fantastisk - intet mindre.”

Book en indledende samtale

Book en uforpligtende infosamtale med Louise Vælds og få afklaring på, om hun er den rette coach og sparringspartner for dig.