...

→ Løbende opstart: Få tilsendt en brochure for stressvejlederuddannelsen i dag.

Bliv uddannet stressvejleder

Bliv i stand til at rådgive og støtte personer med stress med vores specialiserede uddannelse, der er tilpasset lige præcis det, du har behov for i dit arbejde.
 

Bliv i stand til at rådgive medarbejdere med stress

På denne stressvejleder uddannelse møder du den nyeste viden omkring stress, trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed.

Du får veldokumenterede metoder til at kortlægge stress, afhjælpe akutte stressreaktioner og stressforebygge.

Al undervisningen på uddannelsen er 100% målrettet de stresscases og -tematikker, du møder til dagligt hos dig selv og andre.

På denne stressvejleder uddannelse møder du den nyeste viden omkring stress, trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed.

Du får veldokumenterede metoder til at kortlægge stress, afhjælpe akutte stressreaktioner og stressforebygge.

Al undervisningen på uddannelsen er 100% målrettet de stresscases og -tematikker, du møder til dagligt hos dig selv og andre.

Vil du forstå stress og de psykologiske mønstre forbundet med stress i dybden ?

Ønsker du at være i stand til at håndtere stressrelaterede samtaler med en professionel tilgang?

Vil du kunne afholde samtaler med stressramte og workshops med de bedste og mest effektive redskaber?

Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med flere årtiers erfaring indenfor området?

Udtalelser

Mette, leder

“Som leder har jeg stort fokus på mental sundhed og trivsel i organisationen. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer og der er på ældreområdet høje følelsesmæssige krav i arbejdet, samt risiko for omsorgstræthed. Derfor er det vigtigt at investere i ledernes kompetencer, så der kan tages hånd om det forebyggende. Stressvejlederuddannelsen har styrket mine faglige og personlige kompetencer. Jeg har fået stor viden om hvad stress er samt stærke redskaber til, hvordan der kan arbejdes med det på individuel og organisatorisk niveau. På Vælds uddannelser er der et trygt og udviklende læringsmiljø, fyldt med professionalisme, engagement og inspiration. Jeg har lært SÅ meget og det har været et spændende forløb. Tak!”

Lærke, CFO

“Min rejse med Louise Vælds begyndte i 2021, da jeg stod over for en udfordrende tid både personligt og professionelt. Jeg arbejdede som CFO i en større virksomhed, hvor både arbejds – og privatlivet pressede mig, hvilket førte til en sygemelding. Louise hjalp mig med at håndtere stressen på en konstruktiv måde. Resultaterne har været markante; Jeg har nu en bedre balance mellem arbejds – og privatliv, er blevet bedre til at prioritere, uddelegere og sige nej til uvæsentlige ting. Jeg har ændret min arbejdsmetode ved at tage flere pauser og være ambitiøs på en sundere måde på egne og andres vegne. Samtidig har jeg fået en dybere forståelse for, hvordan jeg kan håndtere udfordrende situationer og relationer både på arbejdet og privat. Louise var ufattelig god til at møde mig, der hvor jeg var, og dosere lige præcis den viden og de redskaber jeg havde brug for på det givne tidspunkt. Hun har fungeret som sparringspartner og følgesvend og har været en afgørende del af, at jeg i dag befinder mig i min ønskesituation.”

Det kan du efter stressvejleder uddannelsen

Afholde kvalificeret stresssamtaler

Du får viden om, hvordan du afholder kvalificeret samtaler med stressede personer. Du får viden og metoder, der sikrer, at samtalerne er udbytterige og ikke går over grænsen imellem privat og professionel.

9

Fået de rigtige processer

Sikre, at I har de rigtige processer og tiltag til begrænsning og håndtering af stressramte medarbejdere, så du fremstår som en professionel stressvejleder.

Arrangere temadage

Du får VÆLDS viden, erfaringer og sparring til at afholde temadage for medarbejdere, som klæder dem på til at forstå og spotte stress hos sig selv og hinanden.

Har materiale til interne kursuser

Som en del af stressvejleder uddannelsen får du Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel, inkl. program og det velafprøvede materiale.

Din underviser Louise Vælds: en af Danmarks mest erfarne

På stressvejleder uddannelsen bliver du undervist af en af Danmarks mest erfarne kapaciteter på området for stress. Louise Vælds er en anerkendt psykoterapeut og pd’er i psykologi med specialisering i neuropsykologi, coaching og kommunikation.

Med mere end to årtier på stressområdet har Louise dedikeret sig til at skabe meningsfulde og effektive stress- og udviklingsforløb for både privatpersoner, medarbejdere og ledere. Hendes undervisning er præget af en unik kombination af teori og praktisk erfaring fra erhvervslivet, hvilket gør hende til en værdifuld ressource for dem, der søger dybdegående indsigt og håndgribelige løsninger inden for stresshåndtering.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er der holdstart på uddannelsen?

Da dele af undervisningen foregår i vores online læringsuniverse og med løbende sparring, kan du komme i gang, når du har behov for det og behøver ikke vente på en fælles holdstart.

Hvilke moduler indeholder uddannelsen?

Modul 1: Kom Godt i Gang
Få en effektiv introduktion til stressvejlederuddannelsen, reflekter over dine fokusområder, og udforsk grundlæggende indsigter i stressens natur.

Modul 2: Grundlæggende Stressviden
Opdag essentiel viden om stress, dets udvikling, årsager og hjælp til at skabe et håndgribeligt billede af egen stress. Inkluderer grundlæggende redskaber som stressmålinger.

Modul 3: Hjerne, Kemi og Hormoner
Forstå hjernens rolle i stressmønstre, reaktioner og kemiske processer. Dyk ned i neuropsykologi og lær, hvordan hjernen påvirker krop, adfærd og symptomer i forbindelse med stress.

Modul 4: Stress på Arbejdspladsen
Få afgørende viden og redskaber til at identificere og forebygge stress på arbejdspladsen. Lær at håndtere stressramte medarbejdere og kolleger samt forstå forandringsmodstand og gruppesamarbejde. Bliv bedre bekendt med begreber som burnout og psykologisk tryghed.

Modul 5: Robusthed og Psykologiske Typer
Dyk dybere ned i det psykologiske univers af stress og menneskelige reaktioner. Udforsk positiv psykologi, boreout, barndom, kultur, livsbegivenheder og forskellige personligheder i forhold til stress.

Modul 6: Stressforebyggelse og -håndtering
Opdag vigtigheden af restitution som forebyggelse og genopretning efter stresssygdom. Lær effektive redskaber til stressforebyggelse, inklusive sund pausekultur og grundlæggende restitutionsmetoder.

Modul 7: Stresssamtaler
Udforsk dos and don’ts i samtaler med stressramte. Få en struktur for 6-ugers forløb og redskaber til prioritering og forventningsafstemning med stressramte.

Modul 8: Lav Dit Eget Stresskursus
Få et komplet program til et 4-ugers stresskursus, brugt af mange stressramte. Få viden, indsigt og værktøjer til at forebygge, håndtere og arbejde videre med stress.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Stressvejleder uddannelsen henvender sig til en bred vifte af mennesker, der har berøring med emner som stress, trivsel og omsorgstræthed herindunder: 

 

  • Personer der gerne vil have en overbygning i stress. ​
  • Har ansvar for HR opgaver og stresshåndtering i virksomheden.
  • Er ansat med ansvar for nedbringelse af sygefravær, aktivering, psykisk arbejdsmiljø, delvise raskmeldinger, sundhed og trivsel.
  • Er ansat og af forskellige grunde er uformelt ansvarlig for sygefravær, delvise raskmeldinger, sundhed og trivselsfremme som TR, AMR, HR. ​
  • Driver eller arbejder på at drive konsulent- eller rådgivervirksomhed med fokus på stress og trivsel.
  • Er ansat i omsorgssektoren og har berøring med omsorgstrætte medarbejdere. ​
Hvad koster stressvejleder uddannelsen?

Prisen er 18.800 kr. ekskl. moms. og inkluderer: indledende målsætningssamtale, live ad libitum Q&A supervisioner, løbende sparring, Louise Vælds’ kursus koncept, e-bog om stresshåndtering og valgfri skriftlig eksamen. ​

Kan jeg få tilsendt en brochure?

Det kan du tro. Alt du skal gøre er at sende en mail til ulla@vaelds.dk

Hvordan foregår stressvejleder uddannelsen?

Selve undervisningen foregår som en kombination mellem undervisningsmateriale, du kan gå til og fra i vores online læringsunivers, samt online undervisningssessioner med andre studerende på stressvejleder uddannelsen. 

Hvad gør uddannelsen så fleksibel?

Vi har sørget for, at uddannelsen passer ind i en travl hverdag. Det betyder helt konkret, at du: 

  • Kan starte lige, når det passe dig – du skal ikke vente på holdstart.
  • Kan tage uddannelsen på under tre måneder, men du kan også strække den op til et år.
  • Du har adgang til live undervisning og undervisningsmateriale i op til et år fra du starter – dvs. du kan blive ved med at vende tilbage, skulle der opstå spørgsmål eller nye stresscases, som du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere. 

Vil du høre mere om stressvejleder uddannelsen?

Book en uforpligtende infosamtale og få afklaring på, om stressvejleder uddannelsen er det rigtige for dig.

Tilmelding til stressvejleder uddannelsen

Du kan udfylde formularen nedenfor eller købe direkte adgang til kurset via webshoppen her

12 + 3 =

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Få tilsendt værdifuld viden og redskaber om coaching, stress, ledelse, god kommunikation og få særlige tilbud på uddannelser og kurser.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Få tilsendt værdifuld viden og redskaber om coaching, stress, ledelse, god kommunikation og få særlige tilbud på uddannelser og kurser.