Start på dit stressvejlederforløb allerede i dag: book en uforpligtende infosamtale.

Bliv uddannet stressvejleder

Bliv i stand til at rådgive og støtte personer med stress med vores specialiserede uddannelse, der er tilpasset lige præcis det, du har behov for i dit arbejde.
 

Bliv i stand til at rådgive medarbejdere med stress

På denne stressvejleder uddannelse møder du den nyeste viden omkring stress, trivsel, arbejdsglæde og mental sundhed.

Du får veldokumenterede metoder til at kortlægge stress, afhjælpe akutte stressreaktioner og stressforebygge.

Al undervisningen på forløbet er 100% målrettet de stresscases og -tematikker, du møder til dagligt hos dig selv og andre.

Vil du forstå stress og de psykologiske mønstre forbundet med stress i dybden ?

Ønsker du at være i stand til at håndtere stressrelaterede samtaler med en professionel tilgang?

Vil du kunne afholde samtaler med stressramte og workshops med de bedste og mest effektive redskaber?

Vil du undervises af fagligt stærke kapaciteter med flere årtier erfaring indenfor området?

Det siger en tidligere kursist

"Som leder har jeg stort fokus på mental sundhed og trivsel i organisationen. Medarbejderne er vores vigtigste ressourcer og der er på ældreområdet høje følelsesmæssige krav i arbejdet, samt risiko for omsorgstræthed. Derfor er det vigtigt at investere i ledernes kompetencer, så der kan tages hånd om det forebyggende. stressvejlederuddannelsen har styrket mine faglige og personlige kompetencer. Jeg har fået stor viden om hvad stress er samt stærke redskaber til, hvordan der kan arbejdes med det på individuel og organisatorisk niveau. På Vælds uddannelser er der et trygt og udviklende læringsmiljø, fyldt med professionalisme, engagement og inspiration. Jeg har lært SÅ meget og det har været et spændende forløb. Tak!"

Det kan du efter forløbet

Afholde stresssamtaler

Du får viden om, hvordan du afholder samtaler med stressede personer. Du får redskaber, viden og metoder, der sikrer, at samtaler er udbytterige og ikke går over grænsen imellem privat og professionel.

Fået de rigtige processer

Sikre, at I har de rigtige processer og tiltag til begrænsning og håndtering af stressramte medarbejdere, så du fremstår som en professionel stressvejleder.

Arrangere temadage

Du får VÆLDS viden, erfaringer og sparring til at afholde temadage for medarbejdere, som klæder dem på til at forstå og spotte stress hos sig selv og hinanden.

Har materiale til interne kursuser

Som en del af stressvejlederforløbet får du Louises kursus koncept, Fra stress til trivsel, inkl. program og det velafprøvede materiale.

Hør Ann Karina fortælle om hendes oplevelse med forløbet

Ofte stillede spørgsmål

Hvor foregår stressvejlederforløbet henne?

Uddannelsen, inkl. al undervisning, foregår som en kombination imellem undervisningsmateriale du kan gå til og fra og live sessioner med andre studerende.

Hvornår er der holdstart på forløbet?

Da dele af undervisningen foregår i vores online læringsuniverse og med løbende sparring, kan du komme i gang, når du har behov for det og behøver ikke vente på en fælles holdstart.

Hvad koster stressvejlederforløbet?

Prisen er 18.800 kr. ekskl. moms. og inkluderer: indledende målsætningssamtale, live ad libitum Q&A supervisioner, løbende sparring, Louise Vælds’ kursus koncept, e-bog om stresshåndtering og valgfri skriftlig eksamen. ​

Hvem henvender forløbet sig til?

Stressvejlederforløbet henvender sig til en bred vifte af mennesker, der har berøring med emner som stress, trivsel og omsorgstræthed herindunder: 

 

  • Personer der gerne vil have en overbygning i stress. ​
  • Har ansvar for HR opgaver og stresshåndtering i virksomheden.
  • Er ansat med ansvar for nedbringelse af sygefravær, aktivering, psykisk arbejdsmiljø, delvise raskmeldinger, sundhed og trivsel.
  • Er ansat og af forskellige grunde er uformelt ansvarlig for sygefravær, delvise raskmeldinger, sundhed og trivselsfremme som TR, AMR, HR. ​
  • Driver eller arbejder på at drive konsulent- eller rådgivervirksomhed med fokus på stress og trivsel.
  • Er ansat i omsorgssektoren og har berøring med omsorgstrætte medarbejdere. ​
Kan jeg få tilsendt en brochure?

Det kan du tro. Alt du skal gøre er at sende en mail til ulla@vaelds.dk

Din underviser på forløbet

Louise Vælds er psykoterapeut og pd’er i psykologi med neuropsykologi, coaching, stress og kommunikaiton som specialistområder. Louise har afholdt stress- og udviklingsforløb for medarbejdere og ledere i det private erhvervsliv samt for privatpersoner siden 2001.

Vil du gerne høre mere?

Book en uforpligtende infosamtale og få afklaring på, om stressvejlederforløbet er det rigtige for dig.

Tilmelding til stressvejleder forløbet

4 + 1 =