...

VÆLDS Uddannelse & Coaching

VÆLDS er din samarbejdspartner for professionel og personlig udvikling. Vi tilpasser uddannelserne til dine behov og garanterer høj implementeringsgrad for hurtige resultater for dig og din organisation.

“Det der adskiller VÆLDS fra andre, er deres unikke fokus på individuelle behov. De tilbyder aldrig en standardløsning, men skræddersyr forløbene for at opnå maksimalt udbytte.”

Er VÆLDS uddannelse og coaching stedet for dig?

Søger du det ideelle uddannelsessted for dig? Vi forstår, hvor udfordrende det kan være at finde den rigtige efteruddannelse. I videoen deler vores grundlægger, Louise Vælds, indblik i vores tilgang, så du kan vurdere, om VÆLDS Uddannelse & Coaching matcher dine egne værdier og tilgang.

agsdi-people

Små hold

Hos VÆLDS er der konsekvent små hold, hvilket sikrer, at du modtager tilstrækkelig opmærksomhed fra underviseren.

agsdi-bar-chart

+20 års erfaring

Alle undervisere på uddannelsen har + 20 års erfaring med deres respektive områder.

 

agsdi-google-hangout

Tæt kontakt

Du er i tæt kontakt med dine undervisere hele vejen igennem din efteruddannelse.

 

Høj implementeringsgrad

Hos VÆLDS prioriterer vi høj implementering fra starten, så du anvender teorien i praksis i dit arbejde fra dag 1.

 

Det siger tidligere kursister

"Min rejse med VÆLDS begyndte i 2010, da jeg påbegyndte min professionelle udviklingsrejse med ledelsesuddannelse og et individuelt coachforløb. Gennem årene har mit fokus været rettet mod min egen ledelse og selvledelse. Via forløbene har jeg styrket min selvforståelse og min indsigt i mine medarbejdere, hvilket har gjort mig bedre til at være til stede for dem. Som tidligere teknisk direktør har min tilgang tidligere været meget teknisk og sort/hvid. Jeg troede, at effektiviteten lå i teknikken. I dag har jeg opnået en dybere indsigt i de menneskelige aspekter og behov i arbejdsprocessen. Jeg forstår nu vigtigheden af at kommunikere på forskellige måder for at opnå smidigere og mere effektive samarbejder. Det der adskiller VÆLDS fra andre udbydere, er deres unikke fokus på individuelle behov. De tilbyder aldrig en standardløsning, men skræddersyr forløbene for at opnå maksimalt udbytte. Deres høje implementeringsgrad og pragmatiske tilgang til udfordringerne undervejs gør en væsentlig forskel. Mit udbytte fra samarbejdet med VÆLDS har været utrolig højt gennem årene."

Peter Michael Hansen, Head of Medical Business Unit & General Manager

"Jeg har gennem årene samarbejdet med VÆLDS på forskellig vis, hvor jeg blandt andet har taget en coachuddannelse og haft dem på besøg i min afdeling ifm. kommunikationstræning og pædagogik seminar. Mit primære formål med samarbejdet har været at styrke den konstruktive kommunikation og psykiske tryghed på min arbejdsplads. VÆLDS Uddannelse & Coaching er rigtig gode til at skabe psykisk tryghed på deres efteruddannelse gennem anerkendelse, empati og følgeskab. Selvom uddannelserne kommer som et supplement til mit daglige arbejde, så glædede jeg mig altid til at skulle af sted. Det gav mig et frirum i en travl hverdag, hvor fokus var rettet indad.”

Bruno Larsen, Uddannelsesleder UCN

BLIV underviST af Danmarks mest erfarne coaches

Hos VÆLDS Uddannelse & Coaching er du i kompetente hænder; underviserne på efteruddannelserne har mere end 25 års erfaring inden for deres respektive områder. De rådgiver, underviser og har arbejdet med ambitiøse individer i erhvervslivet i årtier. Med deres omfattende psykologiske tilgang og tunge erfaring inden for ledelse får du efteruddannelser med en unik kombination af teoretisk og praktisk viden og redskaber, som er direkte overførbare til arbejdsmarkedet.

agsdix-smt2-people-outline

+ 28.000 coachsessioner

Coachet over 2.000 individer

agsdix-fas fa-chalkboard-teacher

Undervist + 4.800 individer

Teamet bag vælds uddannelse & coaching

Louise Vælds – Indehaver og underviser

Louise er indehaver af VÆLDS Uddannelse & Coaching. Louise har 20 års specialist erfaring i coaching, positiv psykologi, stress, neuropsykologi og kommunikation. Louise har afholdt over + 15.000 coachsessioner og bruges af organisationer og kommuner til at rådgive og efteruddanne deres fagpersonale indenfor coaching, anerkendelse, psykologi, kommunikation, stress og trivsel. Louise har en baggrund som pd. psykologi, internationalt certificeret coach og reg. psykoterapeut (MDNF).

Jan vælds coachuddannelse

Jan Vælds – Executive coach

Jan har over 20 års erfaring med coaching, ledelses coaching, lederudvikling, leder team udvikling og forhandlings træning i 20+ lande. Han har afholdt over 20.000 coach sessioner og er blandt en af verdens mest erfarne ledelsescoaches. Jans uddannelsesbaggrund er som civilingeniør, HD og master coach. Jan har solid erfaring med Interne lederudviklings programmer for ledere i 20+ lande i Europa, Asien, Nord Amerika.

Ulla Søgaard Andreasen – Kursus- og uddannelseskoordinator

Ulla er Kursus- og uddannelseskoordinator hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. 

Ulla varetager alt det praktiske ifm. vores uddannelser heriblandt planlægning, tilmelding, klargøring og afslutning af uddannelser. Ulla har blandt andet en baggrund indenfor arbejdstidsplanlægning, og er samtidig uddannet coach, stresscoach, mindfulnessinstruktør og SRB-behandler.

cecilie als nybo coachuddannelse

Cecilie Als Nybo – Relationship manager

Cecilie er Relationship Manager og mindset coach hos VÆLDS Uddannelse & Coaching. Cecilie tager sig af marketing og salgsaktiviteter, og er en af dem du møder, når du kontakter os her på siden. Cecilie har en baggrund indenfor marketing og kommunikation, dertil er hun certificeret coach og stressvejleder hos VÆLDS.

cecilie als nybo coachuddannelse

Jette Marie Nissen – underviser

Jette er underviser i omsorgstræthed og kollegaløft-metoden. Hun er certificeret business coach, har en master i offentlig ledelse og forskellige uddannelser inden for det psykologiske område. Udover sit arbejde som coach har Jette en bred erfaring inden for facilitering, teamudvikling, ledelse og udvikling af organisationer.

Har du spørgsmål?

5 + 6 =

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Få tilsendt værdifuld viden og redskaber om coaching, stress, ledelse, god kommunikation og få særlige tilbud på uddannelser og kurser.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Få tilsendt værdifuld viden og redskaber om coaching, stress, ledelse, god kommunikation og få særlige tilbud på uddannelser og kurser.